Prednost PEEK smole za emajliranu žicu

Peek je pričvršćen na bakrenu žicu u rastaljenom stanju. Stoga su zahtjevi za tehnologiju prerade za zrnca emajlirane žice vrlo visoki.

 

Poboljšanje čistoće:

Peek smola kao emajlirani žičani materijal, zahtijeva apsolutnu čistoću, u međuvremenu sam zaviruje nastao organskom tvari kroz polimerizaciju metalnih soli. Konvencionalni proizvodi odozdo zadržat će male molekularne polimere i tragove metalnih iona. Niskomolekularni polimer lako uzrokuje djelomičnu karbonizaciju tijekom zagrijavanja i ekstrudiranja pri niskoj temperaturi. I metalni ion može utjecati na izolaciju sloja prevlake.

Kako bi se stvorili ove nedostatke, koristili smo ovu ultra čistu ultrafiltracijsku PEEK smolu poboljšavajući postupak pročišćavanja nakon polimerizacije. Tako možemo ukloniti ostatke metalnih iona u tragovima i male molekule u materijalu kako bismo zadovoljili osnovne zahtjeve žice.

 

Poboljšanje kontinuiranog postupka ekstruzije

Za razliku od tradicionalnog polimernog premaznog sloja, PEEK ima mnogo veće zahtjeve za obradom. Potrebno je kontrolirati temperaturu zagrijavanja, viskoznost taljenja, proces hlađenja i kristalnu morfologiju. Sa točkom taljenja od 343 , potrebno je osigurati potpuno topljenje sirovina, a također treba kontrolirati učinak temperature na viskozitet materijala . Ako je viskoznost materijala visoka, debljina sloja ne smije biti uniformirana; ako je niska, materijal za izlijevanje može se lako nabiti, oblikovati razliku debljine.

Nakon tisuća testiranja, postigli smo kontinuiranu proizvodnju. Upotrijebite našu PEEK smolu kao emajlirani sloj od žice, možemo poboljšati pouzdanost i izdržljivost proizvoda i može trajati životni vijek caklinskog žice za 300%.